• -9,00 €

LED lemputės H7 PHILIPS „Ultinon Essential“ priekinių žibintų

H7 LED Philips lemputės

78,00 €
69,00 € Sutaupote 9,00 €
Su mokesčiais
Kiekis
Išparduota
 

Saugus užsakymo apmokėjimas

 

Greitas prekių pristatymas

 

Pinigų grąžinimo garantija

LED lemputės H7 PHILIPS „Ultinon Essential“  priekinių žibintų

Visiškai naujas produktas „Philips Ultinon Essential LED“ yra geriausias kainos ir kokybės pasirinkimas. Tai kompaktiškas dizainas, pasižymintis galingu ryškumu, stilinga išvaizda, dviguba šilumos išsklaidymo technologija tinkamas 12V ir 24V.
Šviesos stiprumas +200%

Mėgaukitės stilinga baltos šviesos patirtimi

Norėdami suteikti automobiliui šiuolaikišką išvaizdą, į priekinius žibintus įdėkite „Philips Ultinon Essential“ LED lemputes. Jos skleidžia stilingą baltą šviesą, kurios spalvos temperatūra yra iki 6500 K, o tai leis jums išsiskirti iš minios.


Puikus aušinimas užtikrina efektyvų šilumos išskaidymą

Puikus aušinimas užtikrinant efektyvų šilumos išskaidymą Optimalus „Philips Ultinon Essential LED LED“ priekinių žibintų našumas ir ilgaamžiškumas daro juos pažangiu sprendimu rinkoje. Dviguba šilumos išsklaidymo sistema su įmontuotu ventiliatoriumi ir aliuminio radiatoriumi. Šios LED lemputės efektyviau išsklaido šilumą. Ši technologija labai prailgina lempučių tarnavimo laiką.

Kompaktiška ir lengvai monruojama

Kompaktiškas ir lengvas sujungimas „Philips Ultinon Essential LED“ yra naujas korpusas su integruotu elektroniniu valdymo bloku, kuris leidžia lemputei laisvai tilpti priekinio žibinto korpusą. Mėgaukitės paprastu montavimu - šis korpusas leidžia lengvai atskirti centrinį žiedą nuo viršaus neatsukant. Kompaktiškas „Philips Ultinon Essential“ LED lempučių dizainas leidžia jas suderinti su daugybe įvairių transporto priemonių.

Mėgaukitės geresniu matomumu

Mėgaukitės padidintu matomumu, tikslios šviesos spindulys garantuoja geresnį matomumą. Dėl „Philips Ultinon Essential LED“ tikslaus optinio dizaino, šviesa nukreipiama tik į norimą kelio plotą. Galėsite ne tik pastebėti kliūtis ir užtikrintai vairuoti, bet ir neakinsite kitų vairuotojų, o tai padidins saugumą kelionėse. Norint užtikrinti aukštą šviesos tikslumą, žibintą reikia tinkamai pritvirtinti priekiniame žibinte. Naudodami reguliuojamus jungiamuosius žiedus, galite pasiekti idealų apšvietimą ir saugumą kelyje.

Suderinamas su 12 V ir 24 V, kad būtų galima plačiau naudoti

„Philips Ultinon Essential“ šviesos diodai idealiai tinka naudoti įvairiose transporto priemonėse ir yra suderinami su 12V ir 24V elektros sistemomis.

Patvarumas ir jokių priešlaikinių gedimų

Daugiau nei 100 metų darbo automobilių apšvietimo pramonėje leido mums pasakyti, kad „Philips“ automobilių produktai yra kuriami ir tobulinami laikantis griežčiausių kokybės kontrolės procedūrų (įskaitant taikomus ISO standartus) ir gamybos standartų.

H7 automobilių priekinių žibintų lempos turi skirtingas montavimo galimybes, todėl gali kilti problemų diegiant LED lempas, tačiau „Philips Ultinon Essential“ LED lempos skiriasi. „Philips“ papildomi jungiamieji žiedai leidžia montuoti daugumoje transporto priemonių, todėl jums nereikia nerimauti dėl lempų suderinamumo jas įsigyjant.

 



Prekės kodas: 11972UE2X2

Philips
11972UE2X2

Charakteristikos

Šviesos spalva
6000K
Lemputės tipas
LED
Jungtis
H7
Įtampa
12V/24V
Cokolis
PX26d

Jums taip pat gali patikti

arrow_upward