Automatinis akumuliatorių įkroviklis CTEK MXS 5.0 EU TEST

    Akumuliatorių įkrovėjas ir testeris

    108.00
    Tax included
    Quantity

    Impulsinis įkroviklis akumuliatoriams CTEK MXS 5.0 Test (Švedija)

     MXS 5.0 TEST & CHARGE - tai pažangus mikroprocesoriumi valdomas akumuliatorių įkroviklis su akumuliatoriaus ir generatoriaus tikrinimo funkcija, užtikrinančia tinkamą akumuliatoriaus patikrą, įkrovimą ir priežiūrą.
    Įkrovimas— MXS 5.0 TEST & CHARGE yra tinkamiausias 1.2 Ah - 110Ah akumuliatoriams. Įkroviklis išsprendžia daugybę problemų, kylančių su akumuliatoriais ir turi patentuotą desulfacijos ir atnaujinimo funkcijas, padedančias atnaujinti visiškai išsikrovusius ir susisluoksniavusius akumuliatorius.
    Patentuota palaikančiojo / impulsinio įkrovimo funkcija puikiai tinka ilgalaikiam palaikomajam įkrovimui. RECOND ir  funkcijas galima naudoti atskirai arba kartu abejose  ir  programose, užtikrinant lankstumą naudotojui.
    Tikrinimas— Trys nesudėtingos akumuliatoriaus įtampos, užvedimo galios ir generatoriaus našumo tikrinimo programos, padedančios tiksliai nustatyti akumuliatoriaus ir transporto priemonės įkrovimo sistemos būklę.
    MXS 5.0 TEST & CHARGE lengva ir saugu naudoti, apsaugoma transporto priemonės elektronika, nesukelia kibirkščiavimo, apsauga nuo poliškumo sukeitimo ir trumpojo jungimo. MXS 5.0 TEST & CHARGE suteikiama 5 metų garantija.


    TECHNINIAI DUOMENYS
    ĮKROVIMO ĮTAMPA 14.4/14.7/15.8V
    ĮKROVIMO SROVĖ Daugiausia 5A

    ĮKROVIKLIO TIPAS
    Aštuonių etapų visiškai automatinis įkrovimo ciklas, 3 įtampos tikrinimo programos
    AKUMULIATORIAUS TIPAS 12 V švino rūgštinis akumuliatorius
    AKUMULIATORIAUS TALPA 1.2 ― 110 Ah, iki 160 Ah su palaikomuoju įkrovimu
    IZOLIACIJA IP65 (apsauga nuo vandens srovės ir dulkių)

    Saugus įkrovimas visada

    Visi CTEK įkrovikliai naudojami paprastai ir pasižymi įvairiomos ypatybėmis, pvz.: nekibirkščiuoja, aptinka, jei netinamai prijungtas įkroviklis arba akumuliatorius negali priimti įkrovos. CTEK krovikliai negadina elektronikos. Visi įkrovikliai įvertinti pagal IP klasę iki IP-65 arba aukštesnės, ir juos leidžiama naudoti lauke.

    kodai: 56-308

    CTEK
    56-308
    5 Items

    You might also like

    arrow_upward